Owee 2016

Owee 2016

Van 21 t/m 25 augustus 2016 vindt weer de traditionele Owee plaats. Ansje Jonquiere en Teun van der Heijden hebben namens OND de afgelopen periode overleg gevoerd met zowel de Owee-coordinator van de TU als met het Owee bestuur zelf. Dit leidt tot een beter begrip over en weer. 

IIn 2016 zijn met vereende krachten meer parkeerplekken dan in voorgaande jaren gevonden, zie plattegrond in de bijlage.  Op sommige plekken (o.a. ArsenaalDelft) is bewaking tot 07.00 's ochtends. Op het Oude Delft wordt door ingehuurde krachten actief gesurveilleerd zodat fietsen juist geparkeerd worden in de OWee fietsenstallingen.

Vanuit OND is voorgesteld dat breed uitgedragen gaat worden dat in de binnenstad de meeste activiteiten op loopafstand liggen en dat is goed opgepakt. Dit zal worden opgenomen in het programmaboekje dat iedere nuldejaars ontvangt. 

Over geluidsoverlast is natuurlijk ook gesproken. Op de Markt komen zichtbare meters om het geluid te meten. Ook wordt op een ludieke manier aandacht gevraagd in het programmaboekje voor het feit dat het dagelijks leven in de stad gewoon door moet kunnen gaan.
 
Het programma voor de Owee-week en de route van de Openingsparade treft u onderaan aan als bijlage.